10 اوت, 2020
delete account on LinkedIn

آموزش تصویری حذف اکانت لینکدین یا دانلود اطلاعات از لینکدین

بنا به دلایلی ممکن است بخواهیم عضویت خود در لینکدین را لغو کنیم (closing account) و پروفایل خود را ببندیم. دلایل این کار برای افراد می تواند متفاوت باشد.

برخی در ابتدا خیلی غیر استاندارد پروفایل درست کردند و می خواهند به جای ادیت، یک پروفایل جدید و از نو بسازند به هر دلیلی که تصمیم به قطع عضویت از لینکدین دارید و می خواهید اکانت خود را حذف کنید، می توانید با مطالعه این مطلب و اجرای مرحله به مرحله این دستورات به راحتی پروفایل و اکانت خود را در لینکدین حذف کنید.

لطفا توجه داشته باشد داشتن دو اکانت در لینکدین ممنوع می باشد و لینکدین اقدام به حذف اکانت می کند. پس قبل از حذف هر اکانت از لینکدین باید یک ارشیو از دیتا های خود داشته باشیم.

با حذف اکانت (closing account) در لینکدین چه اتفاقی می افتد؟

شما به طور دایم پروفایل خود را حذف می کنید و دسترسی خود به تمام اطلاعات موجود در سایت لینکدین را قطع می کنید.

همچنین تمام توصیه نامه ها و تاییدیه هایی که داشتید، دوستان و ارتباطات و پیام های شما حذف می شود.
برای حذف اگر از نسخه پرمیوم استفاده می کنید باید آن را به حالت عضویت پایه ای در بیاورید بعد با طی مراحل زیر نسبت به بستن حساب کاربری خود اقدام کنید.

نحوه حذف اکانت لینکدین

۱- وارد صفحه پروفایل خود شوید روی آیکون Me کلیک کنید.

حذف اکانت لینکدین

۲- از لیست آبشاری که باز میشود Settings & Privacy را انتخاب می کنیم.

حذف اکانت لینکدین

۳- سمت چپ بالا Account در قسمت Account management گزینه Closing your LinkedIn account

حذف اکانت لینکدین

 

۴- در صفحه بعدی دلیل حذف را انتخاب کرده و دکمه next  را بفشارید.

حذف اکانت لینکدین


چند نکته مهم قبل از حذف اکانت لینکدین که باید توجه کنید

 

الف: پروفایل شما پس از حذف توسط دیگران قابل مشاهده نخواهد بود.

ب: موتورهای جستجو نظیر گوگل و یاهو به طور موقت اطلاعات قبلی شما را نشان می دهند. ‍بسته به پروتکلی که هر موتور جستجو دارد و زمان به روز رسانی اطلاعات، مدتی کوتاه طول می کشد تا اطلاعات پروفایل از این گونه سایت ها هم پاک شود.

ج: قبل از بستن حساب کاربری، یک کپی از دیتای خود بگیرید که در ادامه همین مطلب توضیح می دهیم.

در صورتی که کمتر از بیست روز از حذف اکانت گذشته باشد و نظرتان عوض شده می توانید دوباره پروفایل تان را بازگشایی کنید. اما دقت داشته باشید گروه هایی که عضو بودید، کمپانی هایی که فالو می کردید، توصیه نامه ها و تاییدیه های شما قابل بازیابی نخواهد بود.
خب تا اینجا با نحوه حذف حساب کاربری در لینکدین، آشنا شدیم حالا می خواهیم در مورد چگونگی دریافت یک نسخه از پروفایل و دانلود اطلاعات خود آشنا شویم.

این دانلود اطلاعات پروفایل لزوما قرار نیست قبل از حذف اکانت اتفاق بیوفتد. شما می توانید برای مقاصد مختلف مثل ارسال به شرکت ها جهت کاریابی، یا برای ذخیره سازی روی کامپیوتر خودمان و غیره، درخواست یک نسخه از اطلاعات پروفایل لینکدین خود را ارائه کنید.


دانلود اطلاعات پروفایل لینکدین

۱- وارد صفحه پروفایل خود شوید روی آیکون Me کلیک کنید.

۲- از لیست آبشاری که باز میشود Settings & Privacy را انتخاب می کنیم.

 

دانلود اطلاعات از لینکدین

۳- در قسمت بالا قسمت Privacy در مرحله بعد How LinkedIn uses your data

۴- در مرحله آخر هم Download your data را انتخاب کنید.

پس از این مراحل شما وارد صفحه ای می شوید که می توانید بگویید کدام گروه از اطلاعات خود را می خواهید.

در این مرحله دو نوع انتخاب دارید یکی این هست که می توانید از کلیه مطالب خود در لینکدین شامل مقالات و فیلم هایی که فرستادید درخواست بدهید یا اینکه به طور انتخابی از قسمت پایین درخواست کنید که مثلا فقط مقالات یا پیام ها یا توصیه نامه ها را دانلود کنید.

دانلود اطلاعات از لینکدینپس از انتخاب آیتم ها و کلیک بر روی دکمه دانلود دو اتفاق می افتد:

الف: پس از چند دقیقه شما یک ایمیل دریافت می کنید که محتوی یک لینک است که در آن لینک می توانید یک نسخه اولیه از پروفایل خود نظیر اطلاعات تماس، پیام ها و لیستی از دوستان خود (contact) دریافت کنید.

ب: در طی ۲۴ ساعت آینده دوباره یک ایمیل دیگر ارسال می شود شما می توانید نسخه کامل که شامل تاریخچه فعالیت های شما در لینکدین هست را هم دریافت فرمایید.

در اینجا جزییات اطلاعاتی که ظرف ده دقیقه بعد و ۲۴ ساعت بعد دریافت می کنید موجود است.

چند نکته مهم

۱- حتما از کامپیوتر شخصی این کار را انجام دهید و هرگز از کامپیوترهای عمومی نظیر کامپیوترهای شرکت یا کافی نت استفاده نکنید. واقعا اطلاعات شخصی و مهمی در لینکدین داریم که به صلاح نیست فرد ثالث به آن دست یابد.

۲- این خدمت لینکدین فقط برای نسخه های تحت دسکتاپ است و شما نمی توانید از اپلیکیشن موبایل لینکدین درخواست آرشیو دیتا داشته باشید.

۳- اگر به هر دلیلی اکانت خود را حذف کنید دیگر به اطلاعات پروفایل خود دسترسی ندارید.

‍پس  از حذف اکانت یک نسخه از اطلاعات را دریافت کنید.

در آینده در مورد اطلاعاتی که می توانید آرشیو کنید صحبت بیشتری خواهیم داشت.

 برای مشاهده آموزش های دیگر از لینکدین به این لینک مراجعه کنید.
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.